אני לא כל כך אוהבת את עניין הקיצוץ כשזה מגיע לסלטים, אבל כרוב הוא דווקא אחד המרכיבים האהובים אלי בסלט. אפשר להכין כמות גדולה של סלט ללא תיבול והוא יכול לעמוד במקרר עד שבוע. רק מוציאים, מוסיפים רוטב והנה הכל מוכן!
מצרכים:
כרוב אדום חתוך לרצועות
2 גזרים מגורדים
2 גבעולי סלרי עלים פרוסים לטבעות
2 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
לרוטב:
6 כפות שמן קנולה
6 כפות חומץ תפוחים
2 כפות סוכר
2 כפיות זרעי קימל
מלח ופלפל
אופן ההכנה-
1. חותכים את התפוחים לרבעים ופורסים כל רבע לפרסות דקות.
2. מעבירים הכל מרכיבי הסלט לקערה ומערבבים.
3. בקערה אחרת מכינים את הרוטב.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים ניטב.
.
פוליסמן אולגה